4 Nisan 2014 Cuma

içimizde ki sorun.


 Neden fiziksel görünüşler insanların tüm yaşamlarını etkiliyor ?

  Kişi,dünyaya tarif verilerek gelmiyor. Nasıl saçları olması gerektiğini,fiziği,ten rengi,göz rengi ve daha bir sürü olay. Bunları isteme lüksümüz olsa keşke. Her şeyi düşünen tanrı keşke böyle bir şeyi de düşünseydi de bu kadar insan mahvol-masaydı. Çok güzel olmak ya da çok çirkin olmak insanda ne değiştirebilir ki diye düşünmeden edemiyorum. Ya, tabii ki çok önemli bir şey fiziksel görünüş ama karşınızda ki insanın ne düşündüğü sizi hiç ilgilendirmiyor mu ? Bir kez olsun onları dinleseler ya da şans verseler ne olur ? Kaliteleri mi düşer yoksa vicdanlarına mı yediremezler ?

  En kötüsü de o fiziksel ayrımlar yüzünden kişinin alay konusu olmasıdır bana göre. Bu hakkı sana kim verdi ki karşında ki insanın zaafları ile alay edebiliyorsun bre kahpenin oğlu. Kimse mükemmel değil ama bazılarımızın yüzüne tanrı daha az bakmıştır belki. Ya da anne karnında tanrıya ters bir şeyler yapmıştır(!) bu yüzdendir her şey. Size göre çok küçük bir olaydır alay etmek,ama alay edilen kişi için öyle değildir. Düşünsenize toplum içerisinde herkes sizinle dalga geçiyor.. Bunlar olmamalı artık insanlarımız biraz da olsa bilinçlenmeli. Karşılaştığım bir olay hakkında böyle bir şey yazma gereği duyduğum içi gerçekten çok üzgünüm ama o kişinin yaşadığı olayı bir daha kimse yaşamasa daha güzel bir yer olmaz mı bu dünya ?

 -En müthiş aşk;karşındaki kişinin düşüncelerine aşık olmaktır. O düşünceler seni mutlu edecek ya da üzecek,bir kere olsun karşı cinsten birinin düşüncelerine aşık olmadıysa gerçekten boş yaşamışsındır dostum* -

         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder